Introductie

Welkom op de website van Outware treks & Expeditions!

 

Outware Treks & Expeditions is een familie bedrijf wat gespecialiseerd is in trekkings op maat in Nepal en Tibet. Arnold Coster; een van Nederlands meest ervaren expeditie klimmers, runt dit trekking bureau samen met zijn Nepalese vrouw; Maya Sherpa en schoonvader Passang Wang Sherpa. Maya was de eerste Nepalese vrouw op talloze Himalaya toppen en Passang is al meer als 30 jaar werkzaam als trekking leider. Arnold heeft al meer als 20 Himalaya Expedities begleid en heeft drie keer op de top van de wereld gestaan! Door onze enorme ervaring en goede kontakten met de lokale autoriteiten kunnen we een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding neerzetten. Outware Treks & Expeditions heeft geen grote overhead en drukt geen dure brochures, hierdoor kunnen we met grote bedrijven concurreren.

 

Onze benadering is persoonlijk en u wordt niet met grote groepen op pad gestuurd.
De trek gaat zoals u dit wilt: een extra dag in het programma; wat meer of minder support; alleen samen met de mensen die u kiest; een alternatieve route etc. Dit is allemaal geen probleem! De trekkings die op de website staan zijn de standaard routes, natuurlijk kan hier van afgeweken worden. Bij Outware Treks & Expeditions is niks standaard!

 

Op Expeditie gebied werken we samen met www.summitclimb.com. Dit omdat het moeilijk is om een hele groep met Nederlandstalige te vinden en kleine expedities zeer prijzig zijn. Summitclimb organiseerd al 20 jaar klimexpedities naar de hoogste toppen van de wereld. Arnold werkt voor Summitclimb als senior Expeditie leider sinds 2003. Summitclimb heeft een van de hoogste “succesrate” van alle commerciele expeditie bedrijven en dit alles met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

 

Voor informatie of gewoon een berg praatje: info@outwareexp.com

 

Outware Treks & Expeditions word ondersteund door de volgende bedrijven, klik eens op hun logo en neem een kijkje op hun site!

 

 

    

 

             

              
(C) Copyright.Outware Treks & Expeditions. < Check Mail >